Live the Connection®

Methode om alle vormen van stress los te laten

Live The Connection® is een zeer krachtige manier om alle vormen van stress in je leven weg te nemen.
Je programmeert jezelf om snel en diepgaand te ontstressen.
Persoonlijke moeilijkheden laat je eenvoudig los, je verbetert je relaties én je gezondheid.

Herken je deze gevoelens of situaties?

Perfectionisme, weinig energie hebben, je onzeker voelen, last hebben van hoofdpijn, je eenzaam voelen, angstaanvallen krijgen, een gebrek hebben aan concentratie, slecht slapen, moeilijk contact kunnen maken met anderen, oordelen over anderen, irritatie over het gedrag van anderen, bang zijn voor afwijzing, burn-out, negatieve ingesteldheid, niet goed functioneren in een moeilijke werksfeer, je niet goed in je vel voelen, op zoek zijn naar een liefdevolle relatie, werkstress, geen kinderen kunnen krijgen, kampen met geldgebrek, controlefreak zijn, slechte eetgewoonten hebben, moeilijk kunnen samenwerken, last hebben van tijdsdruk, geen werk hebben, weinig zelfvertrouwen, vaak geblesseerd zijn, dyslexie, vastzitten in een destructieve relatie, slecht zijn in talen of wiskunde, last hebben van je collega’s of van familieleden, vaak pech hebben, ziek zijn, moeilijkheden hebben met je baas, last hebben van faalangst, wel weten wat je wil maar het niet kunnen waarmaken,…

Bekend is dat stress een zeer grote rol speelt in problemen met o.a. gezondheid, in relaties, met zelfvertrouwen en met werk. Stress betekent alle soorten irritatie, angst, ontgoocheling, kwaadheid, maar ook eenzaamheid en isolatie.

Waar verlang je naar?

Live The Connection® is een bijzonder krachtig instrument om gemakkelijk en effectief volledig te ontstressen. En ook om aan te trekken wat je wilt in je leven in plaats van te herhalen wat je niet wilt.

Verbonden brein en verbonden leven

Neurowetenschappen leren ons dat we enkel in vrede kunnen zijn met onszelf en anderen wanneer de verschillende delen van onze hersenen goed samenwerken. Dan hebben we een ‘verbonden brein’.
Wanneer ons brein geen goede verbinding heeft, is ons brein in stress. Dan werkt ons immuunsysteem niet goed, kunnen we ons moeilijk concentreren, zijn we niet meer productief en niet aangenaam voor onszelf en onze omgeving – met alle gevolgen van dien.
Met Live The Connection® programmeer je jezelf om al je stress op te heffen door je hersenen snel weer in verbinding te brengen.
Patronen die je leven en je relaties belasten zet je om in verbindende patronen die jezelf, je gezondheid, je relaties en je werk ten goede komen.

Jezelf Programmeren met Live the Connection®

Live The Connection is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk.
Je communiceert met je onderbewuste zonder in pijnlijke herinneringen of trauma’s te hoeven graven zoals dat gebeurt in sommige andere methodes.

Het communiceren met je onderbewuste gaat makkelijker dan je denkt! Ontdek hoe je jezelf herprogrammeert en stress loslaat tijdens een sessie met een professionele Live The Connection® Coach.

Neem contact op met een van de coaches voor meer informatie of een afspraak.

Meer informatie over Live the Connection is hier te vinden.